Geometrisch vloerkleed – 200x300cm – Voor binnen – Designer – Modern – Wol- Woonkamer – Kantoor – Laagpolig – Carpet

 642,00

Kleur

Multicolor

Materiaal

Polyamide, Wol

Voor binnen of buiten

Voor binnen

EAN

6096206192124

Product breedte

150 tot 200 cm, 200 tot 250 cm

Product lengte

250 cm en langer

Categorieën

Wonen Woonaccessoires Vloerkleden

SKU: 9300000158661187 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bent u op zoek naar moderne en duurzame tapijten die niet alleen een eigentijdse charme aan uw interieur toevoegen, maar ook bijdragen aan een gevoel van luxe en comfort? Zoek niet verder! Mongolian Magic introduceert met trots haar collectie hoogwaardige tapijten, vervaardigd met behulp van de baanbrekende Axminster-weefmethode. In deze productomschrijving verkennen we de unieke kenmerken en voordelen van deze tapijten, die samengesteld zijn uit 80% wol en 20% polyamide.

Ontdek de moderne pracht van onze tapijten, die met vakmanschap zijn gemaakt om naadloos in uw eigentijdse leefruimte te passen. De combinatie van hoogwaardige wol en duurzaam polyamide resulteert in een tapijt dat niet alleen zacht en luxueus aanvoelt, maar ook bestand is tegen de tand des tijds.

Door te kiezen voor onze wolrijke tapijten, kiest u voor duurzaamheid en stijl in één. Wol staat bekend om zijn natuurlijke veerkracht en isolerende eigenschappen, waardoor uw ruimte niet alleen modern oogt, maar ook comfortabel aanvoelt. Bovendien draagt u met uw keuze bij aan een duurzamere toekomst, dankzij het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

Laat u betoveren door de luxueuze uitstraling en het moderne design van onze tapijten, terwijl u geniet van de voordelen van wol – een materiaal dat warmte, stijl en duurzaamheid moeiteloos combineert. Upgrade uw interieur vandaag nog met de tijdloze elegantie van Mongolian Magic’s hoogwaardige tapijten, vervaardigd voor de moderne levensstijl van nu.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Geometrisch vloerkleed – 200x300cm – Voor binnen – Designer – Modern – Wol- Woonkamer – Kantoor – Laagpolig – Carpet”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geometrisch vloerkleed – 200x300cm – Voor binnen – Designer – Modern – Wol- Woonkamer – Kantoor – Laagpolig – Carpet
Geometrisch vloerkleed – 200x300cm – Voor binnen – Designer – Modern – Wol- Woonkamer – Kantoor – Laagpolig – Carpet

 642,00

Vloerkleden-kopen.nl
Logo